A támogatás

Kedvezményezett neve: FALCON Fejlesztő Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A támogatott projekt címe: Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció – magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése

Konstrukció száma: TFC-M-1.1.2-2020

A projekt azonosítószáma: TFC-M-1.1.2-2020-14294

A szerződött támogatás összege: 4 000 000 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

A FALCON Fejlesztő Kft. projektjének megvalósítási helyszínéül szolgáló r40 Vendégház a nagy múltú és rohamosan fejlődő, a világörökség részét képező Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék, Mád településén helyezkedik el, ami vonzó célpontot jelent a borászat és gasztronómia kedvelőinek. A Vendégház külső és belső megjelenésének, minőségének fejlesztése által, a szálláshelyek szobáinak és kapcsolódó helyiségeinek átalakítása megalapozza azt a hosszú távú célt, hogy a szálláshely a mai kor igényeinek megfelelő színvonalon üzemelhessen.

A szálláshely külső és belső megjelenésének, belsőépítészeti arculatának, minőségének fejlesztésére, a szálláshelyek szobáinak és kapcsolódó helyiségeinek felújítására irányuló tevékenységek és a kültéri beruházások lehetőséget nyújtottak számunkra a Vendégház általános minőségének és szolgáltatási színvonalának fejlesztésére.

A szálláshely szolgáltatáshoz közvetlenül kapcsolódó eszközök beszerzése pedig szintén az „r40 Vendégház” komfortfokozatának emelését szolgálja, mely közvetetten hozzájárul a profitabilitás és a fenntarthatóság növeléséhez, a vendégek és a vendégéjszakák számának növeléséhez, valamint a projektek megvalósításán keresztül a meglévő munkaerő megtartásához.

A FALCON Fejlesztő Kft. jelen projekt megvalósításával a mai kor igényeinek megfelelő szálláshelyet kíván üzemeltetni.

Közreműködő szervezet: Magyar Turisztikai Ügynökség és a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt.

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2021.09.30.

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”.